Screenor on kannettavien laitteiden suojaamiseen keskittynyt valmistaja. Suomalainen Screenor tarjoaa markkinoiden laajimman ja kattavimman valikoiman näytönsuojalaseja ja suojakoteloita. Ainutlaatuiset ja alkuperäiset suojatuotteemme ovat merkittävästi kopioita kestävämmät.

 

Tästä verkkokauppaan Jälleenmyyjät Esittelyvideot

Screenor on kannettavien laitteiden suojaukseen keskittynyt valmistaja. Suomalainen Screenor tarjoaa markkinoiden laajimman ja kattavimman valikoiman näytönsuojalaseja ja suojakoteloita.

 

Huolellisellekin käyttäjälle voi sattua vahinko matkapuhelimen tai tabletin kanssa ja laite naarmuuntuu tai sen näyttö menee jopa kokonaan rikki. Enää ei tarvitse harmitella, sillä laitteen kuin laitteen suojaaminen on nyt helppoa ja edullista!

Erittäin laajasta valikoimastamme Screenor Premium Tempered Näytönsuojalaseja ja Screenor Näytönsuojalaminaattikalvoja löydät varmasti sinun käyttöösi sopivimman suojan!

Paketissa on mukana asennukseen tarpeelliset apuvälineet, puhdistusliinat ja selkeät suomenkieliset ohjeet, joiden avulla näytönsuojan asentaminen on helppoa ja onnistut siinä varmasti!

 

 

Screenor valmistaa myös laajaa valikoimaa suojakoteloita matkapuhelimiin ja tabletteihin erilaisista materiaalivaihtoehdoista. Valikoimistamme löydät laadukkaat lompakkomalliset SMART -sarjan suojakotelot laajaan valikoimaan puhelimia, sekä Bumber -sarjan suojakuoret, jotka ovat näppärä tapa suojata puhelin peittämättä silti sen näyttöä.

 

Tabletteihin valmistamme suosittuja Screenor Universal suojakoteloita, joista valitset omalle tabletillesi sopivan sen näytön koon mukaan. Universal -suojakoteloistamme löydät sopivan vaihtoehdon jokaiseen tablettiin..  

Näistä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen käyttötarpeeseen ja -tilanteeseen!

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme  nettikauppaamme