Ainutlaatuinen SCREENOR LAATUTAKUU on veloitukseton 3kk lisäetu

Valmistajana myönnämme SCREENOR Tempered Näytönsuojalaseille asennukseen ja kestävyyteen liittyvän tuoteturvan seuraavin ehdoin 

Puhelimen näytöt saattavat rikkoontua helpostikin ja usein huolellisinkaan käyttäjä ei edes huomaa iskua ja sen aiheuttamaa rikkoontumista. Tuoteturva kattaa tuotteen asennuksen, kiinnipysymisen, naarmuuntumisen ja rikkoontumisen. Näytönsuojalasi on yhdeksän kertaa kovempi kuin tavallinen lasi. Lasituotteen ominaisuuksiin kuuluu, että itsellään se ei kuitenkaan hajoa mutta iskusta, suojatessaan laitetta se saattaa rikkoontua. Ainutlaatuinen lisäetumme korvaa asiakkaalle myös kerran tuotteen tälläisen epämiellyttävän rikkoontumisen.

Mikäli et saa suojalasia onnistuneesti asennettua ohjeiden mukaan, tai kohtaat jonkun muun mielestäsi edun alaisen ongelman tuotteemme kanssa voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse info@screenor.fi ja kertoa asiasta lyhyesti kuvan ja yhteystietojen kera. Käsittelyämme varten tarvitsemme myös tiedon Screenor suojalasin ostopaikasta ja hankinta-päivästä.  Takuutuotteen toimitamme sinulle aina postitse, muistathan siksi aina liittää mukaan postiosoitteesi.

Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan tuotteeseen per ostokerta ja etu on voimassa 3kk ostohetkestä. Edun voimassaolo edellyttää, että asiakas on tutustunut ja noudattanut tuotteen mukana tulevia asennusohjeita ja käyttöehtoja. Näytönsuojalasia hankittaessa on hyvä ymmärtää että kyseessä on lisäsuoja jonka tarkoituksena on parantaa näytön kestävyyttä iskun kohdistuessa siihen. Erittäin harvinaisissa ääritapauksissa näytönsuojalasikaan ei estä kokonaan näyttöä rikkoontumasta. Varsinkin mikäli isku on kohdistunut suoraan laitteen runkoon ja näytönsuojalasi on pysynyt edelleen ehjänä. Takuu ei koskaan kata päätelaitteelle aiheutunutta vahinkoa tai muita välillisiä vahinkoja.

Takuu ei kata kaarevia suojalasimalleja (Curved tai Full Cover) mikäli niitä käytetään yhdessä suojakotelon tai muun kuin Screenor Flex-suojakuoren kanssa. Kaarevien Curved näytönsuojalasin kanssa emme suosittele käytettäväksi suojakoteloita tai muita suojakuoria yhteensopivuusongelmien vuoksi. Nämä saattavat aiheuttaa kaarevalle näytönsuojalasille ns. hidasta murtavaa voimaa ja rikkovat sen.