AINUTLAATUINEN SCREENOR LAATUTAKUU ON VELOITUKSETON 3KK LISÄETU

Suojaukseen käytettävät tuotteet ovat suojatessaan kuluvia ja rikkoutuvia eikä niihin siksi yleisesti myönnetä takuuta. Vakuudeksi SCREENOR-laadusta myönnämme tuotteillemme Screenor Premium Tempered puhelimien näytönsuojalasit ja Screenor Smart lompakkokotelot 3kk tuoteturvaedun. Tuoteturvamme kattaa näytönsuojalasin asennuksen, kiinnipysymisen ja pudotessa lasin keskelle kohdistuneen rikkoontumisen, sekä lompakkokotelon kohdalla esimerkiksi putoamisesta kotelolle aiheutuneen rikkoontumisen.

Tuotteidemme ominaisuuksiin kuuluu, että itsekseen ne eivät hajoa tai vaurioidu, mutta iskusta, suojatessaan laitetta ne kuitenkin saattavat rikkoontua. Yleisesti voidaan todeta että näytönsuojalasi rikkoutuu samasta tai kovemmasta iskuista kuin itse puhelimen näyttö rikkoutuisi. Ainutlaatuinen lisäetumme korvaa asiakkaalle myös kerran tuotteen tällaisen normaalista poikkeavan kulumisen. Huomaathan kuitenkin että etumme ei kata mitään näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneita vahinkoja koska tälläiset epämiellyttävät iskut ovat helposti vältettävissä varsinaisesti suojaukseen suunnitelluilla suojakuorilla.  Tälläiseksi etumme ulkopuoliseksi näytönsuojalasin normaaliksi kulumiseksi katsomme myös kaikki näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneet ja niistä alkaneet vahingot kuten esim. näytönsuojalasin reunojen rikkoutumisen pudotessa tai osuessaan yhteen taskussa olevien avainten kanssa. Näytönsuojalasin lisäksi suosittelemme aina laitteen kokonaisvaltaista suojaamista myös esim. Screenor Bumper-suojakuorella joka tarjoaa normaalia paremman suojan ja on reunoiltaan korkeampi suojaten näin samalla puhelinta ja näytönsuojalasia sivuilta sekä takaa tulevilta iskuilta.

Mikäli et saa suojalasia onnistuneesti asennettua ohjeiden mukaan, suojalasi tai lompakkokotelo rikkoutuu esimerkiksi pudotessaan, tai kohtaat jonkun muun mielestäsi edun alaisen ongelman tuotteemme kanssa, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse info@screenor.fi 

Edun käsittelyn edellytyksenä on, että rikkoutuminen täyttää tällä sivulla kerrotut ehdot ja sähköpostissa on kaikki seuraavat tiedot 

  • - ostopaikka ja päivä
  • - puhelinmalli ja merkki
  • - kuva kuitista ja näytönsuojalasista/lompakkokotelosta puhelimessa (jpeg. tai png-muotoisena)
  • - lyhyt kertomus tapahtuneesta
  • - Nimi- ja osoitetiedot uuden toimittamista varten

Toimitamme korvaavan tuotteen postitse, muistathan siksi aina liittää mukaan nimesi ja postiosoitteesi. Huomaathan ystävällisesti, että puutteellisia viestejä emme voi käsitellä.

Valmistajana myönnämme SCREENOR Tempered Näytönsuojalaseille asennukseen ja kestävyyteen liittyvän tuoteturvan seuraavin ehdoin.

Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan tuotteeseen per ostokerta ja etu on voimassa 3kk ostohetkestä. Edun voimassaolo edellyttää, että asiakas on tutustunut ja noudattanut tuotteen mukana tulevia asennusohjeita ja käyttöehtoja. Laatutakuusta ei koskaan suoriteta rahakorvauksia. Näytönsuojalasia hankittaessa on hyvä ymmärtää, että kyseessä on lisäsuoja, jonka tarkoituksena on parantaa näytön kestävyyttä iskun kohdistuessa siihen. Näytönsuojalasi on yhdeksän kertaa kovempi kuin tavallinen lasi. Erittäin harvinaisissa ääritapauksissa näytönsuojalasikaan ei kokonaan estä näyttöä rikkoontumasta. Varsinkin, mikäli isku on kohdistunut suoraan laitteen runkoon ja näytönsuojalasi on pysynyt edelleen ehjänä. 

Takuu ei koskaan kata päätelaitteelle aiheutunutta vahinkoa tai muita välillisiä vahinkoja.

Takuu ei kata kaarevia suojalasimalleja (Curved) mikäli niitä käytetään yhdessä suojakotelon kanssa, eikä Full Cover suojalasimalleja mikäli niitä käytetään yhdessä sellaisen suojakuoren kanssa, joka koskee tai painaa reunoiltaan näytönsuojalasia. Takuu ei koske myöskään tablet-mallien näytönsuojalaseja eikä puhelinmalleja joiden valmistus on loppunut ja poistokorituotteita . Kaarevien Curved näytönsuojalasien kanssa emme suosittele käytettäväksi suojakoteloita tai muita suojakuoria mahdollisten yhteensopivuusongelmien vuoksi. Nämä saattavat aiheuttaa kaarevalle näytönsuojalasille ns. hidasta murtavaa voimaa ja rikkoa tai irroittaa sen ilman selkeää vauriota.