SCREENOR on suomalainen matkapuhelimien ja tablettien ulkoisen suojaamisen laatumerkki. Toimintaideanamme on valmistaa markkinoiden laadukkaimmat suojatuotteet ja tavoitteenamme on aina asiakkaan tyytyväisyys. Näin voit luottaa saavasi meiltä markkinoiden parhaat tuotteet. 

Toimipaikkamme on Turussa. Screenor on ALLit Oy -yrityksen tuotemerkki. Olemme valmistaneet matkapuhelintarvikkeita vuodesta 2001 alkaen. ALLit Oyn omistaa pääomasijoittaja Emile Kapital Oy. 

Tärkein tuotekokonaisuutemme ovat Screenor näytönsuojalasit, Smart-suojakotelot ja Bumper-suojakuoret. 

Tuotteet suunnitellaan Suomessa eurooppalaisten standardien ja vaatimusten mukaisiksi ja valmistetaan sopimusvalmistajillamme Kiinassa.

Tuotemerkkeihimme kuuluu myös GRATEQ. Tämän tuotemerkin alla valmistamme laadukkaita matkapuhelimien ja tablettien latauslaitteita: USB -kaapeleita, QI -lataukseen sopivia langattoman latauksen tuotteita ja matkakäyttöön sopivia latauslaitteita Varavirtalähteistä 12/24V tupakansytytinlatureihin. GRATEQ BY SALCOMP USB-verkkovirtalaturimme sopimusvalmistajana toimii suomalainen Salcomp Oyj, ja laturi on markkinoiden ensimmäinen  alkuperäisvalmistajien laatu- ja turvallisuusvaatimustasoihin verrattava tuote.

Tuotteidemme jälleenmyyjien tukkurit Suomessa ja Baltian maissa on F9 Oy sekä Pohjoismaissa Techdata Oy, joiden kautta tuotteemme löytyvät alan liikkeistä ja monista päivittäistavarakaupoista kautta Suomen.