Screenor on kannettavien laitteiden suojaamiseen keskittynyt valmistaja. Suomalainen Screenor tarjoaa markkinoiden laajimman ja kattavimman valikoiman näytönsuojalaseja ja suojakoteloita. Ainutlaatuiset ja alkuperäiset suojatuotteemme ovat merkittävästi kopioita kestävämmät.

 

Tästä verkkokauppaan Jälleenmyyjät Esittelyvideot

Screenor on kannettavien laitteiden suojaukseen keskittynyt valmistaja. Suomalainen Screenor tarjoaa markkinoiden laajimman ja kattavimman valikoiman näytönsuojalaseja ja suojakoteloita.

 

Huolellisellekin käyttäjälle voi sattua vahinko matkapuhelimen tai tabletin kanssa ja laite naarmuuntuu tai sen näyttö menee jopa kokonaan rikki. Enää ei tarvitse harmitella, sillä laitteen kuin laitteen suojaaminen on nyt helppoa ja edullista!

Erittäin laajasta valikoimastamme Screenor Näytönsuojalaseja löydät varmasti sinun käyttöösi sopivimmat laadukkaat ja ekologiset suojat! 

Screenor näytönsuojalsit valmistetaan erityiskestävästä lämpökäsittelemällä kovennetusta lasista, ja niissä on ainutlaatuinen Screencoat -pinnoite, mikä helpottaa näytön pitämistä puhtaana sekä tuo lisää kestävyyttä narmuuntuisen varalta.

Suojatessaan puhelinta näytönsuojalasi saattaa epäonnisista kolhuista vaurioitua, mutta tarvittaessa se on helppo irroittaa. 

Screenor -näytönsuojalasin paketissa on mukana kaikki mitä onnistuneeseen asennukseen tarvitset: suomenkieliset asennusohjeet,  puhdistuspyyhkeet, kohdennustarra sekä lasta, millä saat varmistettua onnistuneen asennuksen.

 

 

Screenor valmistaa myös laajaa valikoimaa suojakoteloita matkapuhelimiin ja tabletteihin erilaisista materiaalivaihtoehdoista. Valikoimistamme löydät laadukkaat lompakkomalliset SMART -sarjan suojakotelot erittäin laajaan valikoimaan uudempia ja vanhempia puhelimia. Lisäksi valikoimissamme on kirkkaat BUMPER -sarjan suojakuoret, joissa on kevyesti elastiset kolhuilta suojaavat reunat ja jotka ovat näppärä tapa suojata puhelin peittämättä silti sen ulkomuotoja.

 

Screenor suojakotelot ja kuoret ovat laadukas ja ekologinen valinta suojaamaan puhelintasi!

 

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme  nettikauppaamme