Screenor Premium

Premium

Premium tempered -lasi valmistetaan aina suorana ja se kiinnittyy kokonaan puhelimen näyttöön silikonikiinnityksellä. Tämä antaa lasille hyvän kosketusherkkyyden. Kattavimman suojan saavuttamiseksi puhelimissa, joissa on loivasti kaareva näytön pinta, valmistamme lasin mahdollisimman leveäksi, jolloin suojalasin sivuille saattaa jäädä tästä kaarevuudesta johtuvat vaaleat mikrokuplaraidat. Tämä on tuotteen normaali ominaisuus ja kerromme silloin tästä vielä tuotteen suojapakkauksessa. Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarrat sekä ainutlaatuinen 3kk Screenor-laatutakuu.
Screenor Full Cover

Full Cover

Full Cover - lasi valmistetaan pääsääntöisesti aina suorana ja koko näytön kattavana. Full Cover -lasi kiinnittyy puhelimeen sivuilla olevan erikoisteipin avulla. Lasissa ei ole kiinnitystä keskellä, mikä mahdollistaa sen mukautumisen loivasti kaarevien puhelinten näyttöjen mukaisesti. Lasissa on valmiiksi joko läpinäkyvä kristalli- tai kokomusta reunus kiinnittymisen mahdollistavan erikoisteipin kohdilla. Näytönsuojalasin ja puhelimen välistä kosketustuntumaa parantavat herkkyyttä lisäävät tuntopilkut. Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet ja puhdistusliinat sekä ainutlaatuinen 3kk Screenor-laatutakuu.
Screenor Curved

Curved

Curved Full Fit -lasit valmistetaan aina kaareviksi puhelimen näyttöä mukaillen ja ne peittävät koko puhelimen näytön. Curved-lasit ovat joko kokonaan läpinäkyviä tai mustalla reunuspainatuksella. Curved-lasi kiinnittyy puhelimeen sen sivuilla olevan ohuen silikoniteipin avulla. Lasissa ei ole kiinnitystä keskellä. Näytönsuojalasin ja puhelimen välistä kosketustuntumaa parantavat herkkyyttä lisäävät tuntopilkut sekä laitteesta riippuen sormenjälkitunnistimen toimivuutta avustava kiinnityskohta. Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet ja puhdistusliinat sekä ainutlaatuinen 3kk Screenor-laatutakuu.
Screenor Ultra-thin

Ultra-thin

Saksalaisesta, erittäin ohuesta SCHOTT lasimateriaalista valmistettu SCREENOR-Ultra-Thin Tempered näytönsuojalasi antaa parhaan mahdollisen suojan putoamisia, iskuja ja naarmuja vastaan. Ympäristöystävällisesti valmistettu SCHOTT AS 87 eco on ainoa jo tehtaalla kemiallisesti vahvistettu lasimateriaali. Tästä lämpökäsittelemällä karkaisten valmistettu näytönsuojalasi on yli 9+ kertaa kovempaa kuin tavallinen karkaisematon lasi, eikä se vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Tämä huomaamaton, erittäin ohut, vain 0.2mm paksu, ja taipuisa lasimateriaali on suunniteltu alunperin puhelinten sormenjälkitunnistimia varten, ja siksi sen kosketusherkkyys on erittäin tarkka. Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarrat sekä ainutlaatuinen 3kk Screenor-laatutakuu.

SCREENOR Näytönsuojalasit on erikoiskovapinnoitettu Screcoat-menetelmällä, joka muodostaa lasin pintaan kestävämmän lisäsuojan naarmuuntumisia vastaan, sekä helpottaa poistamaan lasista sormenjäljet ja muun lian helposti pyyhkimällä.  

HELPPO ASENTAA

Paketissa on mukana kuvalliset suomenkieliset asennusohjeet ja puhdistusvälineet.

Valikon alapuolelta löydät vielä lisätietoja siitä, mitä jokainen Screenor -symboli paketissa tarkoittaa.

  Anti-fingerprint Enhanced scratch protection Mirror Perfect fitting Smooth touch Ultimate transparency Ultra thin Ultraclear structure One+one One+one
Premium
Original
Matte
Mirror
Anti-fingerprint

Erikoispinnoite helpoittaa poistamaan näyttöön jäävät sormenjäljet ja muut tahrat.

Enhanced scratch protection

Tehokkampi suoja naarmuuntumista ja iskuja vastaan.

Mirror

Toimii peilinä näytön ollessa lepotilassa.

Perfect fitting

Tarkasti mitoitettu kuuloke- ja mikrofoniaukotus sekä mahdolliset laitteen toimintaan vaikuttavat tunnistinanturat huomioituna.

Smooth touch

Kitkaton näppäintuntuma. Parannettu kosketusherkkyys.

Ultimate transparency

Vähentää heijastumia. Toistaa näytön värit tehokkaasti.

Ultra thin

Erittäin ohut ja huomaamaton.

Ultraclear structure

Erittäin kirkas. Toistaa näytön värit puhtaasti.

One+one

Sisältää yhden lisäsuojan.

9H

Valmistettu lämpökäsittelemällä vahvennetusta lasista, jonka kovuus on 9H eli se on yhdeksän kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi.