AINUTLAATUINEN SCREENOR LAATUTAKUU ON VELOITUKSETON 3KK LISÄETU

Suojaukseen käytettävät tuotteet ovat oikein toimiessaan suojatessa kuluvia ja rikkoutuvia eikä niihin siksi yleisesti myönnetä takuuta. Vakuudeksi SCREENOR-laadusta myönnämme tuotteillemme Screenor Premium Tempered puhelimien näytönsuojalasit ja Screenor Smart lompakkokotelot sekä Bumper ja Ekostyle suojakuorille 3kk tuoteturvaedun. Tuoteturvamme kattaa näytönsuojalasin asennuksen, kiinnipysymisen ja pudotessa lasin reunojen sisäpuolelle kohdistuneen rikkoontumisen, sekä lompakkokotelon ja kuorien kohdalla esimerkiksi putoamisesta aiheutuneen tuotteemme rikkoontumisen. Etumme kattaa ajalla myös kaikki näytönsuojalasimme reunoihin kohdistuneet jäljet tai kulumat mikäli käytät sitä yhdessä valmistamamme SCREENOR-suojakuoren tai kotelon kanssa.

Tuotteidemme ominaisuuksiin kuuluu, että itsekseen ne eivät hajoa tai vaurioidu, mutta iskusta, suojatessaan laitetta ne kuitenkin saattavat rikkoontua. Yleisesti voidaan todeta että näytönsuojalasi rikkoutuu samasta tai kovemmasta iskuista kuin itse puhelimen näyttö rikkoutuisi. Ainutlaatuinen lisäetumme korvaa asiakkaalle myös kerran tuotteen tällaisen normaalista poikkeavan kulumisen. Huomaathan kuitenkin että etumme tarkoitus ei ole korvata mitään näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneita vahinkoja koska tälläiset epämiellyttävät kulumajäljet ja rikkoutumiset olisivat usein helposti vältettävissä käyttämällä yhdessä varsinaisesti suojaukseen suunniteltuja SCREENOR-suojakuoria tai -suojakoteloita. Tälläiseksi etumme ulkopuoliseksi näytönsuojalasin normaaliksi kulumiseksi tai rikkoutumiseksi katsomme kaikki näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneet ja niistä alkaneet jäljet kuten esim. näytönsuojalasin reunojen kulumisen pudotessa tai osuessaan yhteen taskussa olevien avainten kanssa. Näytönsuojalasin lisäksi suosittelemme aina laitteen kokonaisvaltaista suojaamista myös varsinaisesti suojaukseen suunnitelulla suojakotelolla tai kuorella kuten esim. Screenor Bumper-suojakuorella tai ympäristöystävällisellä Screenor-Ekokuori-suojakuorella jotka tarjoavat normaalia paremman suojan ja ovat reunoiltaan korkeampia suojaten näin samalla sekä puhelinta että näytönsuojalasia sivuilta ja takaa tulevilta iskuilta sekä kulumiselta. Vakuudeksi tästä, käytettäessä näytönsuojalasiamme yhdessä Screenor Smart-suojakotelon, Screenor Bumper tai Screenor Eko-kuoren kanssa tarjoamme yhden Laatutakuu etumme 3kk ajan aivan kaikissa näytönsuojalasin vahingoittumisen tai kulumisen tapauksissa syystä riippumatta. 

Mikäli et saa suojalasia onnistuneesti asennettua ohjeiden mukaan, näytönsuojalasi tai lompakkokotelo rikkoutuu esimerkiksi pudotessaan, tai kohtaat jonkun muun mielestäsi edun alaisen ongelman tuotteemme kanssa, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse info@screenor.fi 

Edun käsittelyn edellytyksenä on, että rikkoutuminen täyttää tällä sivulla kerrotut ehdot ja sähköpostissa on kaikki seuraavat tiedot 

  • - ostopaikka ja päivä
  • - puhelinmalli ja merkki
  • - kuva kuitista ja näytönsuojalasista/lompakkokotelosta puhelimessa (jpeg. tai png-muotoisena)
  • - lyhyt kertomus tapahtuneesta
  • - Nimi- ja osoitetiedot uuden toimittamista varten
  • - Mikäli rikkoutuminen / kuluma on tapahtunut näytönsuojalasin reunassa ja pyydettäessä tällöin etumme mukaista tuotetta, liitäthän mukaan myös kuittikopio kyseisen SCREENOR Bumper- tai Ekokuori suojakuoren tai Smart-suojakotelon hankinnasta.

Toimitamme korvaavan tuotteen postitse, muistathan siksi aina liittää mukaan nimesi ja postiosoitteesi. Huomaathan ystävällisesti, että puutteellisia viestejä emme voi käsitellä.


Valmistajana myönnämme SCREENOR Tempered Näytönsuojalaseille asennukseen ja kestävyyteen liittyvän tuoteturvan seuraavin ehdoin.

Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan tuotteeseen per ostokerta ja etu on voimassa 3kk ostohetkestä. Edun voimassaolo edellyttää, että asiakas on tutustunut ja noudattanut tuotteen mukana tulevia asennusohjeita ja käyttöehtoja. Laatutakuusta ei koskaan suoriteta rahakorvauksia. Näytönsuojalasia hankittaessa on hyvä ymmärtää, että kyseessä on lisäsuoja, jonka tarkoituksena on parantaa näytön kestävyyttä iskun kohdistuessa siihen. Näytönsuojalasi on yhdeksän kertaa kovempi kuin tavallinen lasi. Erittäin harvinaisissa ääritapauksissa näytönsuojalasikaan ei kokonaan estä näyttöä rikkoontumasta. Varsinkin, mikäli isku on kohdistunut suoraan laitteen runkoon ja näytönsuojalasi on pysynyt edelleen ehjänä. 

Markkinoilla yleisesti myynnissä olevien ohueiden tai osasuojaavien suojakuorten / koteloiden suunnittelun tarkoituksena on toimia vain takakannen naarmuuntumissuojina jonka vuoksi näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneet jäljet tai kulumat ovat lasimateriaalien kovasta kestävyydestä huolimatta yleisiä näytönsuojalasin näin oikein toimiessaan rikkoutuvan suojatessaan puhelinta. Nämä eivät siksi ole etumme ehtojen mukaisia rikkoutumisia emmekä näiden käyttämisen perusteella voi valitettavasti tarjota etumme mukaista korvaavaa tilalle kuin jos käytössä on ollut valmistamamme varsinaisesti suojaamiseen suunniteltu SCREENOR-suojakuori tai kotelo.

Takuu ei koskaan kata päätelaitteelle aiheutunutta vahinkoa tai muita välillisiä vahinkoja.

Takuu ei kata näytönsuojalaseja mikäli niitä käytetään yhdessä sellaisen suojakuoren kanssa, joka koskee tai painaa reunoiltaan näytönsuojalasia. Takuu ei koske myöskään tablet-mallien näytönsuojalaseja eikä puhelinmalleja joiden valmistus on loppunut ja poistokorituotteita . Kaarevien Curved näytönsuojalasien kanssa emme suosittele käytettäväksi suojakoteloita tai muita suojakuoria lukuunottamatta valmistamiamme SCREENOR-suojakuoria tai suojakoteloa mahdollisten yhteensopivuusongelmien vuoksi. Nämä saattavat aiheuttaa kaarevalle näytönsuojalasille ns. hidasta murtavaa voimaa ja rikkoa tai irroittaa sen ilman selkeää vauriota.