Screenor BUMPER HYBRID

BUMPER HYBRID

Bumper Hybrid - suojakuori on kirkas ja tyylikäs, iskuja ja kolhuja vaimentava naarmuilta suojaava takakuori, joka ei piilota puhelimen tyyliä. Kuoren sivureunat on valmistettu joustavasta iskuja vaimentavasta erikoismateriaalista ja kiiltävän kirkas kova takaosa suojaa luotettavasti naarmuilta. Suojakuoren reunat ovat normaalia korkeampia suojaten samalla puhelinta ja näytönsuojalasia sivuilta ja takaa tulevilta iskuilta. Suoja sopii erinomaisesti Premium Tempered-näytönsuojalasin kanssa.
Screenor SMART WALLET

SMART WALLET

Smart-suojakotelot valmistetaan käsityönä korkealuokkaisista materiaaleista. Ne ovat tyylikkäitä, kestäviä ja helppohoitoisia jokapäiväiseen käyttöön suojaamaan puhelinta ja pitämään tärkeimmät kortit sekä käteisen aina mukana. Uuden SCREENOR Smart-suojakotelon pintamateriaalina käytetään Eko-nahkaa, joka on valmistettu käyttäen ympäristöystävällisiä raaka-aineita ja ilman haitallisia kemikaaleja. Eko-nahka on kestävä, pehmeä ja miellyttävä, ja joka myös normaalin nahan kaltaisesti läpäisee ilmaa ja kosteutta.
Screenor UNIVERSAL TABLETTISUOJA

UNIVERSAL TABLETTISUOJA

Tabletteihin valmistamme Universal -yleismallisarjaa, josta on helppo valita omaan tablettiin sopiva suojakotelo yksinkertaisesti näytön koon mukaan. Valikoima kattaa kaikki tabletit aina näytön kokoon 12,4” saakka. tabletti kiinnitetään nurkistaan liikkuvaan taustalevyyn, jonka kanssa tablettia on kätevä käyttää ja asettaa pöydälle hyvään työskentely- ja katseluasentoon.

premium_varimallit.png

MITEN VALITA SOPIVIN SUOJAKOTELO?

Allaolevasta taulukosta voit kätevästi etsiä juuri sen Screenor -suojakotelomallin, mikä parhaiten vastaa niitä vaatimuksia, jotka laitteesi suojakotelolle asetat.

Taulukon alapuolelta löydät vielä selitykset eri Screenor -symboleille.

 

  Complete protection Enhanced hit protection Genuine leather Good grip Perfect fitting Scratch resistance
Flex
Smart
Premium
Universal
Complete protection

Suojaa sekä laitteen etu- että takapuolta.

Enhanced hit protection

Tehokkaampi suoja iskuja ja kolhuja vastaan.

Genuine leather

Valmistettu korkealaatuisesta aidosta nahasta.

Good grip

Parannettu käsittelytuntuma. Antaa pitävän otteen laitteesta.

Perfect fitting

Täydellisen yhteensopiva. Reunat muotoiltu siten, ettei laite pääse luiskahtamaan kotelosta.

Scratch resistance

Pehmeästä mikrokuidusta valmistettu sisäosa suojaa näyttöä naarmuuntumiselta.