SCREENOR on suomalainen matkapuhelimien ja tablettien ulkoisen suojaamisen laatumerkki. Toimintaideanamme on valmistaa markkinoiden laadukkaimmat suojatuotteet. Näin voit luottaa saavasi meiltä markkinoiden parhaat tuotteet. 

Toimipaikkamme on Turussa. Screenor on ALLit Oy -yrityksen tuotemerkki. Olemme valmistaneet matkapuhelintarvikkeita vuodesta 2001 alkaen.

Tärkein tuotekokonaisuutemme ovat Screenor näytönsuojalasit, Smart-suojakotelot ja Bumper-suojakuoret. 

SCREENOR Premium Tempered suojalasi on valmistettu lämpökäsittelemällä kovennetusta panssarilasista, joka on 9 kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi. Se suojaa näyttöä vaurioilta ja sen erikoispinnoite pitää näytön kirkkaana ja siistinä.  Screenor Tempered näytönsuojalasi on todellinen laatuvalinta ja myönnämme sille asennus- ja kestävyystakuun. 

Suojakoteloita valmistamme SMART -sarjan etukannellisia lompakkosuojakoteloita ja BUMPER -sarjan kristallinkirkkaita takasuojakuoria. Smart-kotelot valmistetaan Eko-nahasta ja Bumper-suojakuoret ovat normaaleja suojakoteloita korkeampia suojaten samalla puhelinta sekä näytönsuojalasia sivuilta ja takaa tulevilta iskuilta.

Tabletteihin valmistamme merkkikohtaisia Screenor Premium Tempered näytönsuojalaseja. UNIVERSAL -suojakotelomme on yleismallisarja, josta on kätevä valita omaan tablettiin sopiva suojakotelo yksinkertaisesti näytön koon mukaan. Valikoima kattaa kaikki tabletit aina 12,4” näytön kokoon saakka.  

Tuotteet suunnitellaan Suomessa eurooppalaisten standardien ja vaatimusten mukaisiksi ja valmistetaan sopimusvalmistajillamme Kiinassa.

Tuotteidemme ensisijainen jälleenmyyjien tukkuri Suomessa ja Baltian maissa on F9 Oy sekä Pohjoismaissa Techdata Oy, joiden kautta tuotteemme löytyvät alan liikkeistä ja monista päivittäistavarakaupoista kautta Suomen.

Tuotteitamme voit kätevästi tilata myös nettikaupastamme, jossa toimitukset lähtevät Postin kautta asiakkaalle yleensä 24h kuluessa tilauksesta ja kaikki hinnat sisältävät aina myös toimituksen asiakkaalle

Tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä, lisätietoja ja ohjeet löydät tuotetuki sivumme kautta 

 

Webshop: www.allit.fi