SCREENOR on suomalainen matkapuhelimien ja tablettien ulkoisen suojaamisen laatumerkki. Toimintaideanamme on valmistaa markkinoiden laadukkaimmat suojatuotteet ja tavoitteenamme on aina asiakkaan tyytyväisyys. Näin voit luottaa saavasi meiltä markkinoiden parhaat tuotteet. 

Toimipaikkamme on Turussa. Screenor on ALLit Oy -yrityksen tuotemerkki. Olemme valmistaneet matkapuhelintarvikkeita vuodesta 2001 alkaen. ALLit Oyn omistaa pääomasijoittaja Emile Kapital Oy. 

Tärkein tuotekokonaisuutemme ovat Screenor näytönsuojalasit, ja suojakotelot sekä -kuoret.  

Tuotteet suunnitellaan Suomessa eurooppalaisten standardien ja vaatimusten mukaisiksi ja valmistetaan sopimusvalmistajillamme Kiinassa. Suosimme kuljetuksissa junarahtia, joka on ekologisin vaihtoehto pitkän matkan kuljetuksiin Kiinasta Suomeen.

Tuotemerkkeihimme kuuluu myös GRATEQ. Tämän tuotemerkin alla valmistamme laadukkaita matkapuhelimien ja tablettien latauslaitteita: USB -kaapeleita, langattoman MagSafe latauksen tuotteita ja matkakäyttöön sopivia latauslaitteita Varavirtalähteistä 12/24V tupakansytytinlatureihin. GRATEQin laadukas verkkovirtamuuntajaperhe AJOS (perinteinen USB-A), KALAX (sopivin iPhoneille), PUDAS (teholtaan sopivin Samsungin puhelimille) sekä huippulaadukas ja tehokas VEHAS kahdella älykkäällä USB-C portilla ovat laadultaan ja ominaisuuksiltaan  alkuperäisvalmistajien laatu- ja turvallisuusvaatimustasoihin verrattava tuote. Jatkuvan korkean laadun takeeksi testautamme jokaisen valmistetun tuote-erän erikseen vielä SGS Fimkolla. Tuotteidemme jälleenmyyjien tukkurit Suomessa ja Baltian maissa on F9 Oy sekä Pohjoismaissa TD Synnex Oy, joiden kautta tuotteemme löytyvät alan liikkeistä ja monista päivittäistavarakaupoista kautta Suomen.